Jsou to jen slova

Jsou to jen slova

Anotace: ...

Vím jsou to jen slova,
ale mě z nich srdce puká.
Jde snad na mě mdloba,
bolest, žal, to strašná muka.

Je to trocha slov,
však tvrdých jako kámen.
Kdy bych třeba ještě trochu moh,
však takhle je se mnou amen.
Autor Daviran, 22.10.2007
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Erion Fate, niky x), Psavec, Ksíkos
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Souhlasím.. ten smutek je hmatatelný

23.10.2007 14:15:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí