Rada

Rada

Anotace: Výlev smutku???

Srdce říká "miluju tě",
tělo říká "chci tě",
rty prosí tě.
Zahoď obavu,zahoď strach,
a začni náš vztah.
Důvěřuj srdci, neprověřuj přítomnost,
JE TO NAŠE BUDOUCNOST!!!

Musíš věřit, nic jinýho po tobě nechci!!!
Autor Nikolína, 22.10.2007
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Ksíkos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí