Ass like whoa!!!

Ass like whoa!!!

Anotace: 1. místo za nejlepší báseň pojmenovanou "Ass like whoa!!!" v Mongolsku.

možná
se do tebe
znovu zamiluju
až budeš kolem procházet
nebo jen tak sedět
budeš si upravovat vlasy
smát se
otáčet se
a zírat
budu taky zírat
a usmívat se

počkám až
průvodčí
dostane poslední lístek
budu se na tebe dívat
a hrát přitom na mandolínu
než ti s ní
rozmlátím hlavu
budeme se
dotýkat rozteklých obličejů
možná ti
zabroukám melodii
kterou vydával
můj starej modem
až si vezmeš kladivo
a pokusíš se
rozbít všechno krásný
budu sedět naproti
a usmívat se
doufám
že si zase
rozhrneš vlasy
i když
sis je všechny vytrhala
protože
jsi byla zklamaná
ale neboj
taky jsem zažil
nešťastný lásky
mlčení při procházkách
a nepochopení

asi sme si byli souzený v jinym životě
Autor f393n6, 22.10.2007
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: animovaný medvídek Pů, kulí očko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super..ten modem,příběh,konec,všechno.

26.10.2007 02:06:00 | animovaný medvídek Pů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí