Kouzelnice

Kouzelnice

Anotace: :-)

Kouzelnice

Vyčaruji pro tebe,
snížek, který nezebe.
Vyčaruji ze studených kamenů,
žár ohnivých plamenů.
Vyčaruji z borůvek,
pro tebe rajský ostrůvek.
Vyčaruji z větvičky,
pramen živé vodičky.
Vyčaruji z horkých písků,
svěží zeleň jarních lístků.
Co vyčarovat chtěl bys dále?
Snad hřejivé sluníčko stálé?
Žel já nejsem kouzelnicí,
jsem jen malou uličnicí,
a tak já ti mohu jen,
popřát krásný, sladký sen.
Autor Milásek, 22.10.2007
Přečteno 475x
Tipy 7
Poslední tipující: Elouš, Bíša, Monsignore
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěkné verše...

28.12.2007 22:07:00 | Bíša

už jsem četl mnoho básenek:-)ale tvoje jsou fajn voňavé:-)

23.10.2007 14:15:00 | Monsignore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí