Láska na první pohled

Láska na první pohled

Anotace: jen tak z lásky k jedné dívce

Když viděl jsem Tě poprvé
ukradla sis srdce mé.
Tvá krása byla oslnivá
tvůj hlas byl víc než andělský.
Teď už mě jiná nezajímá,
existuješ jenom Ty.
Tvé vlasy sluncem svítily,
v tvých očích hvězdy zářily.

Když viděl jsem Tě poprvé
v mém srdci prudká touha vzplála.
Chtěl jsem se dotknout krásy tvé
jenž se na mě smála.
Och,jak moc já chci Ti říct
jak miluji tě,lásko má.
Neudělám to však bdící
jen mých snů je to výsada.
Autor Niccolo, 22.10.2007
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: Lecco, Giginka, Demotivovná Dezorientace
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný...bohužel to znam:(

26.11.2008 11:49:00 | Lecco

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí