Tep

Tep

Anotace: Tápání v náladě

V hrsti mi tepou
srdíčka holoubátek
přikryta chmýrkem podbělu
a puls tlukoucího rytmu
rozevřel
dlaně modrých žilek
nechaje pohled
očím pro smutek.
V uších mi zní tep
srdíček holoubátek
co nechala ruce
třes a stín
ač zchladla v rýhách otisků
v sytosti zážitků
dlouhých výšek
tmavnoucích bílých bříz.
Autor Jan Urban, 07.09.2004
Přečteno 698x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ach...

23.05.2016 18:29:56 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí