Ať stane se

Ať stane se

Anotace: Jako podzimní listí se nechat jen tak unášet větrem života a lásky ...

Ať stane se vůle co nás nutí
být jen kapkami v korytech žití
s mořem spojenými tenkou nití
už od prvního nadechnutí.

Ať stane se vůle co nám dává
jen tušení prostoru a času,
kde hledáme polárku a spásu.
Ať vstane vůle, co někde spává.

Ať stane se vůle co nás chytá
nahozenou třpytkou tmavých nocí,
kde snad ulovíme lásky pocit.
Ať stane se vůle, co námi zmítá.
Autor Ravane, 23.10.2007
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta nadhozená třpytka se mi líbí :o)

23.10.2007 11:18:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí