Jen sni

Jen sni

Anotace: Na dobrou noc.

Ať sen jako hedvábí na čele ti přistane
a žádný ošklivý mrak snění nezakryje.
Ať mysl lehké představy dostane
a v srdci zbude štěstí a naděje.

Při spánku chvějí se víčka
a rtíky se zlehýnka usmívají.
Červeně planou tvá líčka,
myšlenky snění tě ovívají.

Já do ouška ti šeptám
a vůni tvých vlásků cítím.
Nitky snů tím spřádám
a špatné sny tím mítím.
Autor Daviran, 23.10.2007
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí