Mlha

Mlha

Anotace: i v mlze najdeš to co hledáš

Kolik mlhy nad námi,
kolik zbývá definice o váze tvých slov,
toulajících se mezi mými pochybnostmi,
co tajemství skrývá
Dosáhli jsme vrcholu
mít a nemít závoru
mezi city?
Provrtám ti díru do temnoty
Klečím tu u zpovědi,
čekající na tvé odpovědi,
které v mlze
Propadnou se v slze
Zapomnění
Odvykám
snění
Dotýkám
se chvění
Já ve svém doupěti,
plném strachu,
zahrabaná v prachu
Truchlící
nad vědomím
Chladným tvým
svědomím
V mlze se ztrácím skrze tvé
oči
Zůstávám dál
na kolotoči
Emocí
Ve své vleklé
Nemoci
toužící
Po slunci v bleděmodré naivitě.
MILUJI TĚ
Autor laura3, 23.10.2007
Přečteno 300x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí