Leaving me alone (Opouštíš mně)

Leaving me alone (Opouštíš mně)

Anotace: ... /anglicky + český překlad, volný/ ...

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

¦ Leaving me alone ¦

What’s the reason of blaming me?
Tell me it‘cause I alone can’t see
The truth between you and me.
I can’t reach the bed of a sea.

I feel the gorge’s becoming larger.
It seems to me you’re a stranger,
Who had forgotten that love me.
Oh, why you want to leave me?

Now there’s no chance to win,
But I won’t to give in.
So, what can I do
When I still love you?

In my heart you stay forever
I still hope for my endeavour
Once you will come back to me
From my love I’ll never be free

.

Volný pžeklad:

Co je příčinou, že mně obviňuješ?
Řekni, já sama nedokážu vidět
Tu pravdu mezi mnou a tebou.
Nedosáhnu dna v moři pod sebou.

Cítím, že propast se šíří.
Zdá se, že jsme si cizí.
Zapomněls, žes mně miloval.
Ale proč by ses ode mně vzdaloval?

Již není šance na výhru,
A přesto, nechci přiznat prohru.
Tak řekni, co muho dělat
Když nepřestávám tě milovat?

V mém srdci navždy zůstáváš.
Stále se snažím, mou lásku neprohráváš.
Jednou se ke mně vrátíš.
Že lásky se nezbavím, kéž víš.
Autor Nikytu, 23.10.2007
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: Andulýk, Bíša, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mocky Ti děkuji. Občas je to docela fuška:-)
A ještě víc práce dá, napsat kvalitní překlad.

28.10.2007 17:33:00 | Nikytu

Pěkné...obdivuju Tvůj talent na skládání básniček v angličtině:-)Fakt krásný:-)

27.10.2007 12:14:00 | Písklátko

:o)

23.10.2007 20:59:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí