Milování 3

Milování 3

Anotace: ...nekonečný příběh

Po dlouhé době jsme opět spolu,
duše svoje navzájem si otvíráme.
Něco Tě trápí a proto se ptáš:
,, Máš mne ještě tolik rád?..."

Můžu Ti ten pravý důkaz dát,
kolem pasu Tě objímám.
Naše těla propletena jsou,
okolí je pro nás mlhavé.

Hledám ta Tvoje správná místa,
polibky je v okamžiku nažhavím.
Mezi vzlyky mi tiše šeptáš:
,,Ještě... tady... a tady..."

Do klínu svého mne pouštíš,
propast lásky mi otvíráš.
Zbožnuji tohle místo líbezné,
nevyměním ho za nic na světě.

Údolí podezřele klidně vypadá,
jazyk můj k životu ho probouzí.
Dráždivá vůně z něho se line,
ze studánky Tvé upíjím.

Po strmé stěně spolu šplháme,
daleko i blízko vidím náš cíl.
Hlava se Ti z výšky točí,
oči máš zavřené, o čem přemýšlíš?

Ještě malý kousek nám zbyvá,
potom budeme spolu nahoře.
V těchto místech se Ti bude líbit,
vždyť sama už to víš.

Poslední skobu do skály zatloukáš,
během chvilky na vrcholu stojíš.
A právě v ten čas přichází on,
jeho veličenstvo orgasmus.

Host z druhé strany kopce navštívil Tě,
vítáš jej u sebe, všude šimrá a píchá.
Po celém těle se chvěješ,
pomalu padáš dolů zpět.

Chceš zůstat, však není jiná možnost.
Ve tvých očích ale prosbu vidím:
,,Vrátíme se tam ještě jednou?"
Souhlasím a jen s Tebou půjdu...
Autor Modrý Adept, 07.09.2004
Přečteno 1380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí