Žít s tebou

Žít s tebou

Anotace: tuhle báseň sem dostala od kluka kterýho moc miluju...je to jeho první složená báseň tak prosím o komentáře..Děkuji moc...

Chci s tebou žít, ty můj život dokážeš skrášlit.
Chci s tebou pár dětí mít,chci s tebou všechny dny strávit.
Chci tě milovat a ctít a s teboou pár dětí mít a tvoji lásku chci ti opětovati.
Dám ti kus srdce mého a čekám,že mi dáš kus svého.
Chci tě milovat ve smrti i ve zdraví.
A když né, tak ať se mi srdce zastaví.
Chci tě lásko po celý život mít a tvé srdce nikdy neztatit.
Ty jsi moje drahá, tvoje láska je mi k tobě velmi drahá.
Chci tě lásko po celý život mít a zbytek života krásného s tebou prožít.
Autor Janul-ka, 23.10.2007
Přečteno 568x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach ta láska, cosi mi to připomnělo, leč to ale skončilo, někdy nemá to, co bychom chtěli a s odstupem času, když se na to díváme, chápeme a vzpomínáme ... přeji hodně štěstí, ať to vydrží.

30.11.2007 23:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí