Samota

Samota

Anotace: no coment

Tvá krása je tak oslnivá
Tvůj hlas lahodí mím uším.
V mém životě už nebude jiná
já v tom ale háček tuším.
Tvá krása je víc než božská
chtěl bych být už jen s tebou.
Můj zjev je to co tšě leká.
Zůstanu navždy se svou samotou.
Vím,že beze mě budeš šťastná,
samota je přeci krásná.
Já zůstanu sám a sám,
tvé myšlenky už nepoznám.
Pokud však ty miluješ mne,
nikdo z nás sám nezůstane.
Autor Niccolo, 23.10.2007
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Lecco
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Promiň že to tak trvalo, ale myslim že sem až teď pochopil co myslíš..

26.11.2008 11:46:00 | Lecco

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí