S Tebou

S Tebou

Anotace: nevím co psát,jen sem to jednou tak cítila...

Chtěla bych být s tebou
být oblkopena tou zvláštní něhou
která vždy znejistí mou mysl
ale proč vždyť nemá to smysl

S tebou se cítím jak v pohádce
jak při usmíření po hádce
jen nevím proč tohle cítím
neměla bych proto se stydím

Tohle cítit bych s tebou neměla
a ani myslet na to bych nechtěla
ale ty myšlenky pořád se navrací
a ty pocity častokrát mě zahltí

Když vezmeš pramen mých vlasů z tváře
kdy vyslovíš me jméno pohltí mě horká záře
když vyprávíš své příběhy
když do očí mi hledíš v těle mám lehké záchvěvy

Když uhodíš do šesti strun tvých
já pokaždé ponořím se do snů svých
děsí mě všechny ty pocity
nesmím se jimy nechat unést

I když přemýšlím jak nejlépe dovedu
do hlavy tvé se dostat nemohu
nerozumím tobě tvým přáním
na druhou stranu tě chápu celé tvé počínání

Častokrát na tebe myslím a chci být s tebou
zas obklopena být tou krásnou něhou ale mám strach
Mám strach věřit svým pocitům

Mám strach že je to jen pobláznění
že se to zse brzy změní
a já pak sama zůstanu
a po té chybě už nevstanu
Autor Neaira, 23.10.2007
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: Sue A.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí