Zimní romantika

Zimní romantika

Anotace: Tohle se snad někdy vyplní...teda takhle si nějak představuju nejromantičtější večer...

Venku se vznášejí,
velké vločky sněhu,
my zatím potají,
sledujem tu nádheru.

Já ve tvém náručí,
jsem tak v bezpečí,
v pevném obětí,
cítíme to napětí.

Za oknem zima,
venku je mráz,
my v teplu doma,
trávíme čas.

Jak děti, zdá se mi,
plamínky si hrají,
před krbem na zemi,
dva milenci se líbají.

V celém domě,
ticho jako v hrobě,
jen v jednom pokoji,
třísky žárem praskají.

Pro tu chvíli krásnou,
pustíme si hudbu vážnou,
v ladném kroku valčíkovém,
budeme se vznášet vzduchem.

Tys ke mě přistoupil,
svět kolem se zastavil
a v ten okamžik,
můj dávný sen se vyplnil.

Srdce bije jako splašené,
však myšlenky mám jasné,
dlouze tě políbím,
a pak jen miluji tě vyslovím.
Autor SlyDog, 23.10.2007
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Sue A.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta hřeje:)

21.11.2007 12:40:00 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí