Už sotva bije

Už sotva bije

Anotace: asi měl bys z něj odejít...

Do duše dala jsem Ti nahlédnout,
viděl jsi i to zapadlé zákoutí,
neměla jsem k ní odemykat dveře,
chráněna zámkem se nehroutí.

Nebyla jsem připravena na Tebe,
když cestu mou jsi zkřížil,
aniž bych to chtěla, tak prostě
zvláštně ses mi do srdce vplížil.

Proč srdce mé však nejásá,
šťastným tlukotem mělo by znít,
však sotva bije, možná umírá,
asi měl bys z něj odejít...
Autor Sparkle, 23.10.2007
Přečteno 382x
Tipy 11
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, xavian, Žqáry, Bíša, jedam
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...roboti píšou BYE...

24.10.2007 07:04:00 | Žqáry

no tip jsem dal...a když mě tu nechceš tak jdu...
ale zas se vrátím ju:-))

23.10.2007 23:46:00 | jedam

takové...no prostě hezounké :-))

23.10.2007 23:17:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí