Vyznání

Vyznání

Anotace: vyznání... co víc říct

Směješ se jak sluníčko,
moje milá růžičko,
tvoje vlasy jako med,
pohladit bych je chtěl hned.
Tvoje oči, jitrem skvící,
moji duši zkumající,
prohlížím si dál a dál,
za ně bych se třeba pral.
Jak si krásná lásko moje,
otevři mi srdce svoje.
Autor Schimmy, 24.10.2007
Přečteno 638x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí