Kámen

Kámen

Anotace: vítr není věčný....

na kapkách tvý rosy...
seděla jsem tiše
s rameny sklopenými
a dívala se...
co za slova vítr do vzruchu píše.

purpurvou, nachovou žlutí...
kterou slunci krade ze západu
a hvěznám kterým bere stříbro
jen tak-aby to bylo hezké.

jenže na co?
vítr nic nenapíše do věčnosti.
a tak sama tesám...
své a tvé jméno do kamene.
na věčnou památku ...
Autor Gwladus, 24.10.2007
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ani kameny nejsou věčné ...
...v tomto případě mi to však nevadí ...

24.10.2007 16:48:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí