tajná přízeň

tajná přízeň

Anotace: valentýnka

Nežádaná, nehledaná, nečekaná,
otevřela dveře jako velká dáma.
Celý svět hned v okamžení rozzářila,
jak by sama princezna či víla byla.
Nečekala, neprosila, neškemrala.
Byla krasná, byla křehká jak tam stála.
Žasnul jsem a nevydal ani hlásku.
Kdopak ví , jak vítat svou velkou lásku ?
Za srdce mě uchopila beze slova.
Věděli jsme , že se hraje Osudová.
Věděli jsme , že nám rázem žití změní,
že jsme právě láskou k lásce odsouzení.
Autor lupínek, 24.10.2007
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

láska bez falešných tonů
přišla k Vám domů

25.10.2007 08:51:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí