Dobré ráno neznámá

Dobré ráno neznámá

Anotace: Nikdy nepište básně na chat...

Dobré ráno neznámá,
vždyť jméno pouze znám.
Mě cosi zvědavost dodává,
chuť víc poznat tě mám.

Odpověď mi nedáš?
Ani pár řádků nenapíšeš.
Asi jiné starosti máš
a na mě si tím nevzpomeneš.

Slov pár by stačilo,
v nich malé odmítnutí.
To by značilo,
k jiné pobídnutí.

Nechceš si jen psát?
třeba o čemkoliv.
já nemám komu svá slova dát
a takhle je žerou pouze moli.
Autor Daviran, 24.10.2007
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Erion Fate, S.Tomas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí