Růže

Růže

Anotace: prostě o lásce....

Nikdy jsi mě neviděl,
Postávala jsem vždycky opodál,
A ty jenom jediný sen jsi měl,
Až jednou si mi růži dal,

Růže rudá byla krvavě,
Jako jediná zářila vedle mě.

Pak začala usychat kytička
Bylo to jak přeškrtat vánoční přáníčka,

Vedle uschlé růže jsem ,už nezářila,
Naše láska vymizela.

Všecko zmizelo jak když rozfouknout peříčka,
A pak slzy mí utírala mamička.
Autor Yukki, 24.10.2007
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: Azazen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí