Chci být s tebou...

Chci být s tebou...

Anotace: chci a chci a chci...

Ať dělám, co dělám,
myslím jenom na tebe.
Říkám - kde tě mám
a šetřím se pro tebe.
MILUJI TĚ, jak jen je to možné,
chci být s tebou, v noci i ve dne.
Láska je nejkrásnější věc na světě,
ovšem nedá se zachytit na žádné kazetě.
Máme ji prostě v sobě,
je ve mně a v tobě.
Další život bez tebe si nedokážu představit,
jsi moje všechno a chci to oslavit!!!
Autor Halarinka, 24.10.2007
Přečteno 755x
Tipy 2
Poslední tipující: Janul-ka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

basnicka se mi moc zalibila az na posledni vetu ta se me tam moc nehodi ale jinak moc povedeny...

27.10.2007 17:35:00 | Janul-ka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí