Kopretinová princezna

Kopretinová princezna

Anotace: je to tááááák dávno...

Krásně si mi ruce zahříval a tancovat na louce v noci si chtěl.
Hrozně jsem si to přála, ale víš jak mi tím ubližuješ?
Ubližuješ i sobě, zastav to, už si nic nenalhávej.
Proč na mě žárlíš, rád mě hladíš, ale hrajš pro ní?
Dříve si hrál pro mě, není to tak dávno.
Jak jsi tam stál a koukal se na nás.
Na ní? Na mě? Otočila jsem se, přeci to poznám.
Tak co vlastně chceš?
Ty tvý smutný oči, nevidí jak ty moje volají?
Vlastně už na mě nemyslíš...
Tak proč to všechno děláš?
Tak moc mě tím trápíš? Otevři oči!
Nehledej tu svou Kopretinovou princeznu.
Máš ji pořád nablízku.
Já vím, tu nechceš.
Ale proč si dříve chtěl?
Mám v tom všem velký zmatek, už o tobě nechci psát.
Snad už je to naposled.
Autor Neaira, 24.10.2007
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: KLARISA
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to jak, když mi to píšeš z duše...a etě ta kopretina... fakt jsem docela koukala..hezoučké!

03.06.2008 22:02:00 | KLARISA

"na ní-na mě?" - ta část se mi moc líbila...a pak i ten konec, snad je to poslední, nebo tak nějak...líbí. fajn. docela milá, dodala bych jí ještě trochu rytmu.

24.10.2007 20:41:00 | Julie Park Rock

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí