Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: ....

Krásný kluk to byl,
vtíravý a hebký měl hlas.
Krásu tvou opěvoval,
chtěl Tě stále, zas a zas.

Slova vyřčená přesvědčila Tě,
že jeho jediná jsi láska.
Dostal všechno co chtěl,
Ty ho už dál nezajímáš.

Čas, přítel ten zapomnění,
všechnu bolest Ti zhojil.
Příroda se ošidit ale nedá,
nový tvoreček připomínky posílá.

Hlásí, že co nevidět bude tady
a odbýt prý se nenechá.
Život Ti hodlá změnit,
nic s tím asi nenaděláš.

Okolí otázky dává zvědavé,
co chceš dělat, co bude dál?
Každý Ti radí, jak zachovat se máš,
rodina od Tebe přízeň odvrací.

Hlasy jsou to neodbytné,
všechny jediný cíl mají.
Nikoho však nevnímáš,
jen sebe občas se ptáš.

Smí život brát,
kdo ho zároveň dává?
Otázku zodpoví jen bůh,
on ale schválně mlčí....

Sama se rozhodnout tedy musíš,
nikdo Ti už neporadí.
Mezi slzami tiše šeptáš:
,,Človíčku neboj se, já Tě nedám."
Autor Modrý Adept, 07.09.2004
Přečteno 704x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí