...Věnované Tobě...

...Věnované Tobě...

Anotace: nevím co pisat :-( jsem mocinko smutná a už mě nic nenapadá

Troska.
Zbortěný koráb
ve větru naší minulosti

polibku

naší lidskosti.

Kolik v tom bylo něhy

...
Zbyly jen prazdný slova
bez procítění.
K vidění už tady toho taky
moc není.

Troska zbyla ze mě

z nás
a Tobě zůstal zářivej nátěr,
na srdci chlad

Tvoje vločky mě zasněžily
....................celou

Minuta ticha za lásku

prosím o odpuštění
toho hříchu

*toužila jsem Ti ukrást srdce*
*jediný pohled*
*políbení*
*vzpomínku*

- mlčíš dál -

schoulím se do klubka
a medvídek
nesoucí Tvé jméno
polyká a vpíjí žal

- on jediný mě zná

Andelé smějí se
mému pláči
a Ty nevíš, že ty kapky co padají
na tvou hlavu
jsou slané a že jsou mé

- bereš si barevný deštník -

miluju Tě
( ale znovu už Ti to neřeknu )
Autor Sukuba, 24.10.2007
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: qpal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

taky mam takovyho medvidka... tvy basnicky sou uzasny... jen tak dal...

27.10.2007 18:00:00 | qpal

nemusíš přece psát, když tě nic nenapadá... ale není to špatný :-)

24.10.2007 21:24:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí