Studená noc...

Studená noc...

Anotace: Těžko je tomu, kdo by chtěl veršovat ale neumí to... Je mi těžko...

Rdíš se v lících dosti krásně...
Pohledem šelmy spaluješ mé odhodlání...
Jak bych rád měl moc psát básně...
Tebe hodné teď i při svítání...

Což nebude můj jazyk mi více sloužit?
Zbavilas mne opravdu moci?
Což nezbude mi nic víc než toužit?
Zůstanu před tebou modliv se bez pomoci...

Nejsou tě hodné řádky neumělé...
Není ti dost ten plamínek v hrudi...
A přece tepe ty city smělé...
Skrze tu noc, co bez tebe studí...
Autor Cybermud, 24.10.2007
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Mrs.Grázl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná slova...je v nich víc,než ve verších :)

25.10.2007 19:36:00 | Zirka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí