Temnota

Temnota

Anotace: ...

Stín zahltil nás,
již neprožijem tolik krás.
Tma pohltila vztah,
nezadržitelně blíží se krach.
Černota spolkla cit,
byl jsem za to bit.
Temnota padla, za nevěru.
Budu navždy již v tom šeru?
Noc zalila srdíčka,
za porušený slib při svíčkách.
Šero zaplavilo myšlenky,
zasloužil bych žít ve stínu na věky.
Proto chci odpustit můj hřích,
chci někoho držet v rukách svých.
Prožít opět štěstí a milování,
že bych dostal šanci? Ne pouhé zdání..
Autor Dindane, 25.10.2007
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Perník, Kanzy, Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí