Závěť pro lásku

Závěť pro lásku

Anotace: když rozum nad láskou musí zvítězit

Lásku svou odkazuji vám
steskem a touhou umírám
já miluji ..chci všem říct
bez lásky není nikdo nic.

Však láska sama mnohdy nestačí
s moudrostí vede válku
...jsou i hodnoty jinačí
a láska ukládá se k spánku

Jen oči smutek prozradí
pro toho co lásku mi dal
osudu karty se míchají
každý sám musí jít dál.

Teď srdce závět lásce píše
a rozum staví slavobránu
láska už sedí v koutě tiše
to rozum klíčem otevírá bránu.
Autor Pika, 25.10.2007
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Krásná! Jak moc to chápu

07.01.2008 18:22:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí