Nevím

Nevím

Anotace: Ten titulek je nevím jako že nevím jakej tam dát tak vážně sorry. Co na to říct..........

Sex, jako touha mužů a úděl žen.
Sex, jen myšlenka pouhá, však zabere snílkovy celý den.
Sex, bez něj je život bez chuti, s ním jako včelí bo vosí bodnutí.

Láska, říká klasik hory přenáší.
Láska spoustě milencům strasti přináší.
Láska ač mocná čarodějka,
je bezbranná bez pomoci milujícího se páru.
Láska bez pořádné dávky sexu vážně nemá páru.

Milovat a být milován znamená naplno žít?
Milovat a být milován znamená štěstí mít?
Milovat a být milován, dobře,,,,

Proč teda milující skáčou z mostu?
Proč, když že v lásce sem, bez rodičů rostu!
Proč když v lásce sem, jsem ztracen jak v hustém lese.
Proč? Vážně proč,
když na křídlech lásky se dvojice nese,
že při pohledu stranou octnou se na jiný trase.

Spousta otázek a není odpověď, ba není klidu.
Byla spousta pohádek, však asi
nechytli jsme tu zlatou rybu.

Kde končí hranice lásky, a kam až sahá vášeň sexu.
Zná někdo odpověď, čte někdo mezi řádky
v tomhle tom možná zvláštním textu.
Autor RendyMCAir, 30.05.2005
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí