...Jak nádherný svět...

...Jak nádherný svět...

Anotace: ........

Jak nádherný svět

Srdce v odpadkovém koši

Umírám pro něco,
žiju pro nic

Umírat na lásku
- jak zbabělé...

Chci překročit zrdcadlo na druhý břeh
- za Tebou.

Promiň nejsem taková,
jakou bys mě chtěl mít,
ale ani taková,
jaká bych sama chtěla být.
Nejsem dokonalá, promiň!

Promiň Nenávidím

Promiň Miluji

Krvavé slzy padají z očí
( slzy ze srdce??? )

Duše zmítá se v hurikánu zoufalství

Pár okamžiků splynutí s větrem

Kolejiště jako poslední naděje

Stíny...

Nevím co chci,
vím co nechci...

Křičím o pomoc!

Zavřená,
v krabici odkud není úniku
snažím se skrýt
- sama před sebou...

Pláču ________
Láska mě to naučila

Držíš mi pistoli u hlavy,
tak už sakra vystřel!
Autor Sukuba, 25.10.2007
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: qpal, embryo v hlave, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to skvely..tyjo..fakt se mi to libi..zacatek..i konec..vlastne i prostredek..proste..cely..bomba...opravdu

27.10.2007 13:43:00 | embryo v hlave

... všichni jsme dokonalí! Jen tomu uvěřit a přijmout se takoví jací jsme - originální!

25.10.2007 18:47:00 | Hannazka

Drzis mi pistoli u hlavy
tak uz sakra vystrel...
Skvely!

25.10.2007 18:22:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí