Síla Tvého objetí

Síla Tvého objetí

Anotace: :)

Z náruče Tvé se nelze vytrhnout,
já vím jak chutnaj Tvoje rty.
V pohybu svém musím ustrnout,
když objímám Tě vždy.
Je nekonečno okamžiků,
které mě dělí ve dvý,
ale ty s Tebou co trvají jen chvilku
uzamknu do paměti svý.
Je málo zážitků,
co vynořují se a dělají radost,
je málo polibků,
když o Tebe mám starost.
Pod korunou nebes,
která hvězdy plodí,
zplodili i Tebe,
ty ke mně se tak hodíš.
Jen lásku kterou dáváš,
já beru všemi doušky,
když v rozloučení máváš,
v očích mám kalné stroužky.
Jsme jen popel v kalné vodě,
kde si brouzdá nohy Bůh,
žít ve vzájemné shodě,
to musí být náš osud.
Autor Ďábel sám, 25.10.2007
Přečteno 607x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkné.

13.04.2024 07:05:04 | mkinka

:-)))..tahle je mnohem hezčí..

25.10.2007 23:35:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí