Mobil

Mobil

Anotace: vážně je to k zoufání když ten blbej tó vyzvání.......

Když tě volám tak hlava mi jde kolem.
Nevolám z okna ale tím strojem, telefonem.
Proč??????

Proč když ho máš, ho lásko nezvedáš?
Proč když sem sám a potřebuji tě slyšet
Musím ten blbej tón slyšet!!!

Není to tón je to hloupá věta
Je to věta jak z jiného světa
Ze světa kde není tvého těla
Prosím, proč si odjela, proč si to chtěla.

Neslyším tvůj hlas a mě síly se krátí
Neslyším tě a bráním se myšlence
Že, ne, prosím že sem tě neztratil.

Prosím mocnosti Božské bo pekelné
Prosím proč ten mobil nezapne!!!
Trápí mě, ničí mě, že tam určitě leží
Tak nečině, vypnutě. ---- schválně, nechala mě.

A mě zní v hlavě....

Volaný účastník je dočasně nedostupný volejte……..
Autor RendyMCAir, 30.05.2005
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí