Vyznání

Vyznání

Anotace: pro moji drahou ženušku...

Po větru ti posílám
trasu naší procházky.
Než slunce zapadne
sejdem se u lávky.

Cesta pískem sypaná
lampy v parku svítí.
Skřípání kamínků ruší
stíny na spícím kvítí.

Až ta světla zhasnou
potmě budem tu stát.
Pod dozorem měsíce
chtěl bych ti něco dát.

Do tvých očí řeknu
že toužím a strádám.
S Amorem o jeho šípy
přu se stále a hádám.

Ruku tvou chytím
a k srdci si ji dám.
Do ouška zašeptám
že rád tě moc mám...
Autor Modrý Adept, 26.10.2007
Přečteno 573x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

milé vyznání

29.10.2007 22:27:00 | Markéta..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí