Diamanty ve snech

Diamanty ve snech

Anotace: báseň

Stále dál, uprostřed velký sál,
okna dokořán

Naše sny, hojivé střepy krásných snů
v ohnivém boji všedních dnů,
zestárnou

Společně s námi

Dívám se na tvoji pleť,
hladkou jak samet
a kontura Tvých rtů, se vpíjí
do temného vzduchu našich pocitů

Nechci jít dál,
Tvoje vůně mě obklopila
a mé srdce uvěznila,
na ostrově bez lítosti,
a bez hranic

už teď nechci nic,
jan další dávku Tebe,
sametově modrého nebe

můj krásný ostrove,
Můj pocite, můj nádherný sne,
moje lásko bez břehu,

můj diamante v moři hvězd
Autor Megalo'R, 26.10.2007
Přečteno 515x
Tipy 11
Poslední tipující: Caracol, Cassandra, Smailin, Pišák, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

naše sny zestárnou společně s námi,--- to je pravda, krásně jsi to napsal

05.08.2008 04:49:00 | Caracol

Opravdu krásné..souhlasím s Bíšou.

28.10.2007 23:14:00 | Pišák

Krásné vyznání...

26.10.2007 12:34:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí