Světlo a tma

Světlo a tma

Anotace: co přesně si myslím o světle a tmě....čekám na vaše komentáře....

Co je světlo a co tma,
to každý ihned ví,
ale co je v srdci mém,
to mi nikdo nepoví.

Všude světlo a přesto tma,
LÁSKO, od tebe slyším,
ale koho mám milovat,
to nikdy sama nevím.

Mám ráda světlo,
a sluneční žár,
neumíš bez něj žít,
ale nedá se s ním snít.

Miluji tmu,
a měsíční svit,
dá se v ní schovat,
to je moudro žít.

Světlo je den a potom život,
tma je noc a náhle smrt,
láska je něha milovat,
a samota je smutek bez konce.
Autor kkure, 26.10.2007
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: E., s.e.n
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká básnička.Moc se mě líbí. Je plná citu
a lásky.

26.10.2007 19:00:00 | s.e.n

Nech, ať Ti radí Tvé srdce...

26.10.2007 18:14:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí