zamilovat ano či ne

zamilovat ano či ne

Anotace: prostě jenom moje pocity

Proč se zamilovat a lásku prožívat proč štěstí pár měsíců zažívat proč být
šťastná abych pak srdce zlomená měla Proč pak přijít o všechno pro co jsem žila
Proč být s Tebou abych nakonec sama byla Proč se s Tebou milovat abych o
společných chvílích potom marně snila Proč srdce láskou plnit abych Tě pak
viděla jak v dáli mizíš Nechci Tě milovat a na Tebe vzpomínat tak proč mi tolik
scházíš...
Autor mysicka20, 26.10.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí