miluji tě

miluji tě

Anotace: prostě jenom moje pocity

Chtěla bych být ...vánkem, co hladí tvé hebké vlasy, kapkou deště, co spadne na
tvé řasy, ohněm, co rozpálí tvé srdce, tužkou, co držíš ve své ruce. ...vůní, co
máš tak rád, vtipem, který umí tě rozesmát, instinktem, který pomůže ti v nouzi,
místem, kde ráno se probouzíš. ...sluncem, které svítí na tvou tvář, dnem, na
který rád vzpomínáš, mrazem, co štípe tě do tváří, štěstím, co oči ti
rozzáří...zrcadlem, do kterého se díváš, peřinou, kterou večer se přikrýváš,
tím, o co stále usiluješ nejvíc však dívkou, co tolik miluješ...
Autor mysicka20, 26.10.2007
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí