Láska

Láska

Anotace: Próza zarovnaná do veršů. Napsáno v šoku a po přečtení nesovisejcího textu. Omlouvám se jeho autorce - ona ví.

Stojíme na různých hlubinách,
na ostrůvku - kolem nic.
Voláme na sebe v naději,
dál zvracíme slovy - stále víc.

A vodopádem zlatým rozvine se
to hloupé nebe nad hlavou,
jak idiotské, pomstychtivé,
odporné vši - stravou svou.

Dva nejste, nenajdete
ten souhrn spících, pustých sil,
neuvlastníte štěstí kolo -
štěstí - nic víc než soubor chvil.

Stojíte na dvou ostrovech -
na jedné noze, v černotě
a v kleci hloupých, marných nápadů,
nevěda zpíváte. O nicotě.
Autor Nuiko Nori, 26.10.2007
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: 0-0, Albinek.001
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí