Takhle to chodí

Takhle to chodí

Anotace: Takhle to prostě chodí

Takhle to chodí

nemluví, neposlouchá
jen se pořád usmívá
srdce mu buší
myslí jen na ni
to je v pořádku, to je jen přitažlivost

touží, doufá
ona netuší co pro něj znamená
jak jí to sluší
žije jen pro ní
to je v pořádku, to je jen touha

sny se plní
dva mladí lidé se lásce oddali
nežijou pro život
žijou jen pro sebe
to je v pořádku, to je jen zamilovanost

jak je to krásné
nedávno se ještě neznali
a teď jsou spolu šťastni
svou lásku vykřičí do nebe
to je v pořádku, to je jen láska

stereotyp
láska v životě znamená
už jen pouhou samozřejmost
není to už trošku nudné?
to je v pořádku, to je jen krize

ti dva spolu už nemluví?
ona je už tou láskou znavená
a co on?
považuje lásku za nutné
to je v pořádku, to je jen smutek

už se dlouho neviděli
ona už myslí na jiného
předchozí vztah jako by nebyl
už jiný obdivuje její krásu
to je v pořádku, to je jen zapomnění

pohleďte však na něj
vidíte člověka na její lásce závislého
věčný stesk, a myšlenky na smrt?
to je pouze otázka času
to je v pořádku, takhle to prostě chodí
Autor Manni3, 26.10.2007
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: Equus przewalski, Jahudkka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

RE: k tvému vzkazu - můj partner se zabil, chtěla jsem také umřít, ale pochopila jsem že bych byla ten největší slaboch, tak ať tě to ani nenapadne.A piš víc :o)

06.11.2007 23:57:00 | Jahudkka

Ahoj. Mohl jsi to trošinku doladit, aby to trochu souznělo ale jinak moc pěkné, dobrý nápad. Jen ...jejda je to asi hodně pro mladé, kdopa by se chtěl kvůli lásce zabíjet, nebo myslet na smrt. Vždyť to byla jen láska ne život.

26.10.2007 21:53:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí