Láska rány hojí

Láska rány hojí

Anotace: ...

Pokaždé ráno,
když padne rosa.
Na louce tančí,
víla bosa.

Víla která má,
křehkou dušičku.
Ve vlasech nosí,
červenou růžičku.

Spanilá víla,
nohy si v rose namáčí.
Nevadí ji,
že tam je,
trnité bodláčí.

Bodláčí po kterých,
krvavé šrámy má.
Ona i přes to,
tančení nenechá.

Přes všechnu bolest,
přes všechny šrámy.
tančí pořád dál,
vždyť ví,
že láska,
zahojí ji rány.
Autor smoulinka, 27.10.2007
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: muškát, 0-0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí