Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: ...

Vzpomínka je nebezpečná
Jako nůž
Stačí špatná manipulace
Vzpomínka se nedá zničit
Je věčná
Nedá se oklamat a nemůžeš jí utéct
Můžeš jí však ignorovat
To ostatně dobře znáš
Ale na jak dlouho to zvládneš
Jak se zachovat
Když propadneš minulosti
Tvé svědomí tě tíží a nedá ti spát
Jak se zachovat
Když už tečou slzy
Marně a pozdě litovat činů
Řekl jsi něco co mělo znít jinak
Nebo snad jeden špatný pohled stranou
Když pomoci se od tebe očekávalo
Mlčel jsi
Vzpomínka tě smete jednou ranou
Záleží jen na tobě
Jak se naučíš vzpomínky ovládat
Směj se i když budeš v duši umírat
Umíráš dlouho a těžce
Dřív bys nevěřil že můžeš tolik zkazit
Tolik krásných chvil
Kdy tě někdo miloval
Ale tys neprojevil ten správný cit
Který v tu chvíli měl být na místě
Ale za tohle si můžeš sám
Ty si nevzpomínáš?
Autor Manni3, 27.10.2007
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: on_my_mind
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké... =)

17.11.2007 23:31:00 | on_my_mind

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí