láska

láska

Anotace: prostě jenom moje pocity

Kdy zas budu plná štěstíčka,kdy rozzáří se mi moje hvězdička,
kdy moje oči budou zase veselé,jak dlouho-snad ještě tři neděle?
Jeden den je pro mě jak rok,chci zavřít oči a udělat krok.
Spadnout pak na zem a mít tě vedle sebe,já lásko miluji jen a jen tebe.
Vím není to lehké nemáme štěstí,já však nechci zůstat jen u přátelství.
Chci hledět ti do očí a vidět tam sebe,dokážu být šťastná jen vedle tebe.
V duchu jsem u tebe dává mi to sílu.Počkám tu na tebe až najdeš v sobě víru.
Autor mysicka20, 27.10.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí