srdíčko

srdíčko

Anotace: prostě pocity

Když srdíčko bolí a dušička zebe,proč já tu miláčku nemám teď tebe.
Ty jediný mi dokážeš sílu dát a ze země-pomůžeš mi vstát.
Myšlenky hlavou se mi honí,na tebe zapomenout-lehké však není.
Ty jediný otevřel jsi mi oči,jen s tebou mám pocit,že svět se láskou točí.
Bez lásky život nemá cenu,proto mi prosím věř-já nikdy na tebe NEZAPOMENU.
Autor mysicka20, 27.10.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je moc kráásná !! Líbí se mi

27.10.2007 22:54:00 | Markéétka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí