Mé bílé světlo

Mé bílé světlo

Anotace: Tyhle verše teďkon krásně zní. Jenže dneska už mi připadají moc prázdné. Myslela jsem si, že mi byl opravdovým bílým světlem, ale nebyl.

Do šedé spirály všedních dnů,
Které ubíhají pomalu, co ničí,
Vstoupilo mi bílé světlo,
Jako bludička pocestného
Z cesty mě svedlo.
Z cesty, co asfaltem je dlážděná,
Kde každý pád bolí.
Nechci po ní už nikdy kráčet,
Jen se chci nechat unášet,
Bílým světlem za duhou
Do říše snů, které možná už zítra nebudou.

Ale co když se probudím?
A světlo vybledne jako hvězdy?
Půjde jinam, jinam na jiné cesty.
Nechci mít strach, že půjde pryč,
Každé ráno ptát se jestli jsou to sny,
Či bdělé snění,
Beze strachu,
Bez vězení.
Autor Catherine Noir, 27.10.2007
Přečteno 412x
Tipy 4
Poslední tipující: Dagon.Lestat - My winter storm, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý pád bolí.... Moc pěkně sepsaná :-)

27.10.2007 19:42:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

krásné...=))

27.10.2007 19:31:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí