Rozloučení

Rozloučení

Anotace: Nemám rád loučení na dlouhou dobu, tzv.: "sbohem". Raději říkám ahoj, tak zas někdy...

Svou přetvářku odhazuji v dáli
a když snad osud dáli,
se zase sejdem spolu,
v tom starém lomu.

Po líčkách ti slza stéká,
vím, tohle není chvilka lehká.
Tak neplač moje milá,
vždyť ruka naše se zase shledá.

Shledá se za určitý čas,
nejspíš zdelší se tvůj vlas
a uplynou nějaká ta jitra.
Sejdem se, ne však dnes, ani zítra.
Autor Daviran, 27.10.2007
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: Andee, Psavec, Dagon.Lestat - My winter storm
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutně dojemná, pěkná jestli se dá říct...

29.10.2007 17:34:00 | Andee

No, to právě pochybuju. Už asi ne...

28.10.2007 00:49:00 | Daviran

Jo, ale hlavně, že se sejdete.

28.10.2007 00:15:00 | Psavec

Pěkná a je v ní cítit ta emoce loučení...

27.10.2007 19:33:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí