Vzpomínám..

Vzpomínám..

Anotace: Kdyby tak to krásné prvotní šlo vzít zpátky :-)

Chodba zela prázdnotou, na moment stopl se čas,
v rohu milenecká dvojice dodala šedé místnosti jas.
Vymrzlí z lednové noci zahřívali se u topení,
hledali k sobě cestu lásky a uspokojení.

Propadlí vášni ukrást nejeden polibek,
spoutáni láskou složiti příslibek.

Že tohle je jejich svatyně,
že nenaleznou k poutům klíč,
přec byl jeden z nich víc na vině,
chtěl ze vzpomínek rychle pryč.

Vešel s ní hrdě do války ač neměl žádné zbraně,
nechtěl se držet morálky,
ona však zaplatila lásce kruté daně.

Zas chodba zeje prázdnotou,
zas blíží se ten zimní čas,
snad objeví se nová milenecká dvojice
a zastaví to šero včas..
Autor Martez, 27.10.2007
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Walentine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí