Z nenávisti k zuřivosti

Z nenávisti k zuřivosti

Anotace: XXX

V odrazu minulosti,
křičím v orgasmu ji slyšet,
chci se jí ptát,
proč s ním spí?
Chci se jí zeptat,
proč nejsem já hodna lásky?

Proč zdrobnělinami Ti říká?
Vždyť tohle já dělat mám!
Křičím na ni!
Ty jedna dlouhovlasá!
Zuřím a vzteky nepoznávám se,
že život ztrácím
a v něm jeho,
že strach mám a v nenávisti
umírám.

A slzami končí příběh,
slzami začíná další život.

Další dívka, co postel Tvou bude pokrývat.
Autor come-past, 27.10.2007
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Matyáš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí