...Ona...

...Ona...

Anotace: ......jen nápad......

Zrodilo se něco tak
dokonalého
jako je láska
a Ty
sis toho prostě
nevšimnul...

Škoda

Snažila jsem se
uchránit ji
ještě chvíli
-že si vzpomeneš!

Bude lepší,
Když Tě teď neuvidím

____nechápeš

Slibuješ planá slova
vyřčená jan tak
do vzduchu

já jen nechci
ať mě přeroste

ale nemůžu si ji nechat
sama bych to nezvládla!

Rozdělím ji
na dvě stejné
poloviny
a jednu Ti prostě vnutím

A Ty o ni nestojíš,
odmítáš ji
Jak se jí můžeš
jen tak vzdát?

dobře...

beru to...

tak já ji vrátím
když teda nechceš
vrátím ji zpět
na místo,
kde byla
než jsem Tě
potkala

- přerostla mě...
už ji nikam nedostanu
budu se s ní muset nějak poprat
...SAMA

Zrodilo se něco tak
krutého
jako je láska
a Ty si mě
díky ní
zabil

(a to si o ni ani nestál)
Autor Sukuba, 28.10.2007
Přečteno 417x
Tipy 13
Poslední tipující: embryo v hlave, Andee, Mispul, Pauline Toywelová, qpal, Sima, už ne pernikova princezna, niky x)
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo..jo...jo...totoznost.presne..jo.jo.jo

01.12.2007 23:59:00 | embryo v hlave

Nádherná .. prožívám to samé .. vím jaký to je .. je to smutný :( ..

28.10.2007 13:43:00 | Pauline Toywelová

:-)

28.10.2007 12:10:00 | qpal

věř, že něšťastná láska taky jednou přebolí...zase bude dobře

28.10.2007 11:36:00 | Sima

Tohle...je skvělý...znám to...

28.10.2007 11:20:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí