...Jen tak se koukat na hvězdy a doufat...

...Jen tak se koukat na hvězdy a doufat...

Anotace: tak tohle jsme vytvořily se Sajurii :-) /třeba se bude líbit/ začaly jsme psát po řádcích a začínala ona takže jsme se střídaly a myslím že se povedla :-)

Jen tak se koukat na hvězdy a doufat...
jen tak se smát a věřit...
že se jednou vrátíš
Že mé bolestivé slzy zkrátíš
a naučíš mě znova žít

Marnost hvězd mě dostává do melancholie,
která nezná konce
začnu je počítat...budu čekat
...doufat, že to brzy skončí
milion plus tři...nevracíš se

Mám to vzdát? Ty nepřijdeš,
ale to jsem věděla od začátku
je zbytečné počítat...zbytečné o Tobě snít
Otáčím se k zemi
přitom slzy stékají mi po tvářích
Nechci už hvězdy!
Nechci ani Tebe!

Ztrať se z mé hlavy...Prosím...
Odejdi..Já chci žít!
Bez Tebe,
bez vzpomínek,
bez slz a planých nadějí
Odcházím...
Autor Sukuba, 28.10.2007
Přečteno 407x
Tipy 7
Poslední tipující: Sajurii, Andee, qpal, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

No musíme se pochválit Pavlíínko:o)...Tohle se nám opravdu povedlo:o)

29.10.2007 17:27:00 | Sajurii

smutná, ale hezky psaná...

28.10.2007 21:58:00 | Andee

Nemám slov .. prostě nádhera ..

28.10.2007 19:52:00 | Pauline Toywelová

Tak ta mě dostala.Je moc krásná.

28.10.2007 11:19:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí