Nerob mi to

Nerob mi to

Anotace: prosím ťa!

Nerob mi to!
Prosím ťa!

Veď ty dobre vieš,
že ma tajne miluješ.

Vieš, čo by som najradšej?

Poznávať chcem tvoje telo,
nahotu vytúženú vyspinkať.

Čakám na tvoj úsmev.

Stačí mi iba povedať:
„ Budú hviezdy naše - všetky
a noc celá - jedna ... “
Autor Anny, 31.05.2005
Přečteno 643x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí